Tilat ja yksityistilaisuudet

Vieraat tekevät juhlan. Ravintola Albina ja Alexis kattobaarimme tarjoavat upeat puitteet niin pienille, kuin isoillekin yksityistilaisuuksille.

Kabinetit

Ravintolamme yhteydessä on kaksi kabinettia, joihin mahtuu maksimissaan 15 henkeä. Kabinetit sopivat erinomaisesti kokoustamiseen,  yksityisempään illalliseen, suuremmille aamiais- ja brunssiseurueille sekä esimerkiksi babyshower- tai syntymäpäiväjuhliin. Kabinettivuokra on aamiaisella 50€ ja illallisella 100€. Illallisaikaan tarjoamme kabinettivieraillemme päivän menukokonaisuuden.

Kabinettien varaukset sähköpostitse info@restaurantalbina.fi

Yksityistilaisuus Albinassa

Yksityistilaisuus Albinassa

Yksityistilaisuudet Albinan salissa

Ravintolasalimme on mahdollista varata kokonaan omaan käyttöön, esimerkiksi hääjuhlia varten. Saliin mahtuu juhlimaan 70-100 henkeä tilaisuuden luonteesta riippuen. Koko ravintolan varaukset menevät pääsääntöisesti myyntitakuulla, jolloin myös tarjoilut on mahdollista räätälöidä toiveiden mukaisesti.

Tarjouspyynnöt sähköpostitse info@restaurantalbina.fi

Alexis kattoterassi

Folks-hotellin katolla sijaitsevasta Alexis kattobaarista avautuu upeat näköalat Vallilan kattojen ylle. Kesäsesongin ulkopuolella Alexis ottaa vieraat vastaan talvipuutarhassa, jossa on mahdollista järjestää jopa 30 henkilön yksityistilaisuus. Talvipuutarha sopii 16 ruokailijalle tai 20-30 juhlijalle, mikäli toiveessa on rennompi ajanvietto.

Kesällä yksityistilaisuudet siirtyvät ulos 100 paikkaisen kattoterassin puolelle. Kesän yksityistilaisuuksiin Alexis on mahdollista varata kokonaan omaan käyttöön tai osittain, jolloin juhlaseurueelle rajataan oma alue. Alexis on miljööltään täydellinen esimerkiksi kesäisiin henkilökunnan virkistystilaisuuksiin, syntymäpäiväjuhliin tai rennompiin häätilaisuuksiin.

Alexiksen tarjouskyselyt sähköpostitse info@alexiskatollaan.fi

Alexis kattobaari