Lautasella
Snäkit
Oliivit 5
Sardiinit 8
Lämmin camembert-juusto 8
Lentävän lehmän juustot 8/13
Alkuun
Tartar & karhunlaukkaa 16 (FIN)
Burrataa, paahdettua mustapippuria & appelsiinia 16
Kaalia & pistaasipestoa 14
Kuhacrudo, passionia & jalapenoa 16
Gambas pil pil 16
Väliin
Risotto 14
Parsaa & huhtasienimousselinea 14
Keskelle
Härän flank steak, Foyot-kastiketta, karamellisoitua porkkanaa & parsaa 32 (AUS) (+5)
Paistettua nieriää, verigreippiä, punamangoldia, sokerihernettä, pinaattia, verjus beurre blanc & kirjolohenmätiä 29
Kukkakaalia, tahinia & tomaatticoncassea 27
Loppuun
Pistaasitiramisu 10
Raparperi pavlova 10
Mutakakkua & kookosta 10
Lentävän lehmän juustot 13
Menu 4 ruokalajia 55
Menu sisältää itse valitsemasi 4 annosta (alkuruoka, väliruoka, pääruoka & jälkiruoka)
Ryhmämenu 65/55
Yli 10 hengen ryhmille tarjoamme 4 tai 6 ruokalajin valmiin menukokonaisuuden erityisruokavaliot ennakkoilmoituksesta huomioiden. Lisätietoja info@restaurantalbina.fi
Viinit menun kaveriksi suositellaan toiveidesi mukaan
”Öitä on monta, mutta joulu on vaan kerran vuodessa, ja sen tähden iloitkaamme nyt.”
Pullossa
Tarjoamme pääasiassa eurooppalaisia viljelijä-tuottajien viinejä, sekä klassikoita että rohkeita kokeiluja. Kaikki suunmukaisia. Lasiviinilistamme vaihtuu usein ja listalla on myös alkoholittomia vaihtoehtoja.