Lautasella
Snäkit
Oliivit 4
Sardiinit 8
Lämmin camembert-juusto 8
Lentävän lehmän juustot 8/13
Alkuun
Tartar ’cacio e pepe’ 15 (FIN)
Burrataa, grillattua paprikaa & ’ndujavinegretteä 16
Paahdettua porkkanaa, valkopapu-piparjuurikreemiä & hasselpähkinäpralinea 14
Siikacrudo & veriappelsiinivinegretteä 16
Gambas pil pil 16
Väliin
Risotto/pasta 14
Keskelle
Peurawallenberg, pancetta-punasalaattia & tatilla maustettua kermakastiketta 29 (FIN)
Paistettua siikaa, yrttimaustettua konfattua perunaa & dashi beurre blanc -kastiketta 31 (+5)
Kaalikääryle, muskottikastiketta & savoijinkaalisalaattia 26
Loppuun
Pistaasitiramisu 10
Marinoitua päärynää & vaahterasiirappijäätelöä 10
Sitruunakakkua & mantelijäätelöä 10
Lentävän lehmän juustot 13
Menu 4 ruokalajia 55
Menu sisältää itse valitsemasi 4 annosta (alkuruoka, väliruoka, pääruoka & jälkiruoka)
Ryhmämenu 65/55
Yli 10 hengen ryhmille tarjoamme 4 tai 6 ruokalajin valmiin menukokonaisuuden erityisruokavaliot ennakkoilmoituksesta huomioiden. Lisätietoja info@restaurantalbina.fi
Viinit menun kaveriksi suositellaan toiveidesi mukaan
”Öitä on monta, mutta joulu on vaan kerran vuodessa, ja sen tähden iloitkaamme nyt.”
Pullossa
Tarjoamme pääasiassa eurooppalaisia viljelijä-tuottajien viinejä, sekä klassikoita että rohkeita kokeiluja. Kaikki suunmukaisia. Lasiviinilistamme vaihtuu usein ja listalla on myös alkoholittomia vaihtoehtoja.